fbpx

Lille Hannes 14 månader gammal

Den här lille killen var hos mig innan påsk. Helt ljuvlig och vilka ögon han hade! Här bjuder jag på några favoriter.

Ibland är det mycket spring i benen hos de små under en barnfotografering vilket även kan ge stress hos föräldrarna. Därför är det så viktigt för mig att inte ha för mycket stress med tiden man har under fotograferingen och att man tar det helt  i barnets takt.

Jag har mycket rekvisita som jag bytar till så fort barnet börjar bli uttråkat. På så vis kan man oftast behålla intresset och nyfikenheten hos barnet. Det gäller att skapa nyfikenhet som resulterar i lek. 🙂 Man har ju sina knep.

Vill du också boka in ditt barn? Skicka en förfrågan här under kontakt eller maila mig på fotograf@suzannak.se

baby_lille_fotograf_södra-sandb_lund_kavlinge

lille_baby_fotograf_lund_malmö_södrasandby_getinge_flyinge_eslöv_skåne_barnfotograf
lille_fotograf_södra-sandb_lund_kavlinge

I N F O
F A C E B O O K