fbpx

Systrarna i studion

Idag åkte jag och mina 2 yngsta döttrar till studion då jag behövde förbereda inför Öppna förskolan fotograferingen om ngn vecka samt inför morgondagens nyföddfotografering. Mina 2 tjejer som är 3 år och den andra snart 5 år, älskar att följa med då det inte blir så ofta. De ville gärna bli fotograferade men det vet jag att det gäller att göra det på 3 minuter för sedan vill de leka.

Men jag fick till lite fina bilder på de två. Ville prova att blåsa glitter med min äldsta, men det var ingen höjdare. Det mesta rann ut och fastnade i näsa och mun. =) Men visst hade vi skoj.

Min tanke var även att prova en ny ljussättning från hur jag brukar köra och det gjorde jag idag och blev verkligen nöjd. <3

busigasyskon
busungar
sisters
syskon
prinsessa_fotograf_barnfotograf_3årsfoto_barnfotograf_skåne_lund_malmö_kävlinge
Fåtölj_rekvisita_dalby_prinsessa_fotograf_södrasandby_barnfotograf_3årsfoto_barnfotograf_skåne_lund_malmö_kävlinge
prinsessa_fotograf_södrasandby_barnfotograf_3årsfoto_barnfotograf_skåne_lund_malmö_kävlinge

I N F O
F A C E B O O K