fbpx

Premiärfotograferingar i nya studion

I tisdags hade jag Drop In fotografering och på morgonen kom dessa 2 helt ljuvligt söta syskonparen efter varandra. Alltid lite mer pressat med Drop in då man har mer begränsad tid än en vanlig fotografering. Men det är roligt.

Det är roligt att först ha en 1 åring som har så mycket spring i benen för att sedan ha en 2 åring som gärna sitter still :). Men tack vare den lille 1 åringen så fick jag veta vad vi behöver flytta undan eller flytta högre upp i studion för dessa små fingrar var överallt och i allt som gick att öppna. 🙂 Så nu blev det lite omstrukturering på schemat.

handelsvägen38_studio_studiofotografering_fotostudio_staffanstorp_lund_malmö_svedala
studio_studiofotografering_fotostudio_staffanstorp_lund_malmö_svedala
studio_syskonfotografering_studiofotografering_fotostudio_staffanstorp_lund_malmö_svedala
studio_rekvisita_korg_sittaikorg_syskonfotografering_studiofotografering_fotostudio_staffanstorp_lund_malmö_svedala
syskon

I N F O
F A C E B O O K