fbpx

Lite nytt i studion <3

Det som håller uppe en stor del av  inspirationen i skapandet är faktiskt rekvisitan. Igår var jag tvungen att åka iväg på ett oplanerat ärende och hamnade då i en affär som såg himla skoj ut. Det första jag möts av är denna häftiga resväskan. Ny men i gammalt stuk.

Den är lite för färgglad, tänkte jag, men provade ta foto på den idag och den blev helt ljuvlig på bild. Definitivt en färgklick! Sedan köpte jag även en “gammal” leksaksbil med. Dessutom väntar jag lite annat roligt som jag beställt. Längtar <3

Min busiga hundvalp fick hänga med till studion idag och när jag skulle fota rekvisitan så hamnade hon en snabbis på bakgrunden. Sedan ville hon inte mer. 🙂 Jag orkade inte heller stanna värst länge med henne i studion. Hon är värre än 100 ungar på julafton när hon kommer dit och jag är helt sönderstressad när vi åker. Ingen bra kombo.

Men hon är en riktig goding 🙂

I N F O
F A C E B O O K