fbpx

Möte med Hanna från UpsideDown

Förra veckan träffade jag fantastiska Hanna från UpsideDown då vi planerar ett samarbete inom snar framtid.Vilken människa. Driven och otroligt trevlig!

För er som inte vet, så är Hanna personlig tränare och skapare av UpsideDown men hon är även legitimerad sjuksköterska. UpsideDown handlar om balans, styrka, uthållighet och kroppens rörlighet vilket syns på hennes träning!

Har ni inte redan varit inne och kikat på hennes sida så gör det! Vem vill inte ha den uthålligheten och rörligheten? Vi måste alla ta hand om våra kroppar!

Det är definitivt något jag blivit medveten om som fotograf och då jag även närmar mig 40, då jag vet att min hållning är dålig när jag jobbar. Men med ett samarbete med Hanna så kanske tom jag kan få en annan medvetenhet, som aldrig tänkt tanken innan och alltid trott att min kropp håller för evigt. 🙂

Hemsida: http://www.upsidedown.se och följ gärna henne på hennes Facebook UpsideDown och instagram #hannaupsidedown”

14233574_10154321720275631_360938512_o

I N F O
F A C E B O O K