fbpx

Effektfull gravidfotografering

Att få fria händer till en gravidfotografering med ljussättning och effekter är nog det roligaste som finns. Mitt utrymme i studion begränsar på ett sätt denna sortens fotografering, men vi lyckades hur bra trots att det var lite trångt och att jag stod med väggen upp i ryggen. 🙂

Det roliga är att man kan låna gravidklänningar i studion, klänningar man inte skulle köpt själv. Att kunna få göra bilder som är annorlunda, som sticker ut och som man på allvar vill ha uppe på väggen för andra att se. Att göra en gravidfotografering är en viktig investering.  Att minnas sin vackra mage där ett litet liv växer och gror.

Man är gravid några gånger i livet, ibland bara en. Men för varje gång så ser magen annorlunda ut. En gravidfotografering är otroligt roligt och minnesvärt.

Själv gjorde jag inte en gravidfotografering med någon av mina 4 barn, men det var först något år sedan det expanderade så i Sverige. Jag kan sakna att inte ha denna sortens bilder och därför är det viktigt för mig att kunna erbjuda det. 🙂

Mitt galleri är inte så uppdaterat men det jobbar jag på. Gå gärna in och kika i galleriet ändå.

gravidmage_vacker_skuggor_ljus_blixtar_vecka36_manad8_gravidfotografering

helenajeanssen
gravid_skuggor_ljus_blixtar_vecka36_manad8_gravidfotografering_pregnantbelly_staffanstorp
gravidmage_skuggor_ljus_blixtar_vecka36_manad8_gravidfotografering

I N F O
F A C E B O O K