fbpx

Prova På Erbjudandet

Den 15, 23 och 24 hade jag Prova på Fotograferingar hos mig i min studio. Jätteroligt att träffa en massa nya föräldrar och barn. Jag kan tycka det är oerhört givande med maraton barnfotograferingar då man måste träna sig snabbt att se vad som blir bra efter vem som kommer in i studion.

Jag hade 3 fyllda dagar, då jag hade en kund var 20 minut. Och jag måste säga att alla fick fina bilder på sina barn, och nu talar vi om att jag fotade närmre 50 barn dessa 3 dagarna och ingen blev utan bilder. 🙂

Här kommer lite bilder från dagarna. Man får ta i beaktning att barnen inte alltid är på humör, de kan vara trötta, förkylda, gnälliga, och plus att de kommer till en alldeles ny person som de inte träffat innan. Men jag tycker vi lyckades alldeles förträffligt.

I N F O
F A C E B O O K