fbpx

Sagofotografering i Studio

finns nu att boka hos mig.

En sagolik fotografering med mix av underbara bilder med fantasi och lite magiskt tema och vanliga bilder. Nytt under maj månad är att det nu finns 6 sagolika tyllkjolar att låna för flicka samt 3 klänningar i olika storlekar. (Här under ser ni 3 av de 6 sagolika kjolarna)

Till pojkar kommer det komma lite, senare i maj. Jag håller på att jobba på den biten så håll ögonen öppna. Men jag kommer kunna erbjuda roligt för både pojkar och flickor inom det närmsta! Här är ett exempel på hur det kan bli.

Det som skiljer sagofotografering från vanlig fotografering är att man inte kan köpa de digitala filerna, men däremot får man en webbversion för social media med min logga på av den bilden man köper print som är större än en A4.

Men de vanliga bilderna kan man köpa som digitala filer.

Mina sagobilder kräver mycket efterarbete och därför är de lite dyrare samt så vill jag se att de printas i bästa kvalité.

I N F O
F A C E B O O K