fbpx

Workshop med Amy McDaniel på Dewdrop Photography

Och i lördags var jag ÄNTLIGEN på den efterlängtade workshopen med den otroligt duktiga nyföddfotografen Amy McDaniel från USA. Vi var bara 6 st fotografer vilket var alldeles lagom. I 8 timmar satt vi och såg henne arbeta och berätta och visa hennes arbetsflöde. Hon poserade och berättade hur, varför och vad man ska tänka på och det var otroligt nyttigt. Det fick mig att se saker från nya håll i hur jag ska strukturera upp min fotografering samt lite nytt för framtiden. Jättespännande!! Nyföddfotografering är något jag kommer satsa på mer under andra halvan av 2017.

Jag lärde mig jättemycket och nu är jag så taggad att få fotografera någon nyfödd för att träna på det jag lärt mig. <3

Jag kan knappt vänta!!!

I N F O
F A C E B O O K