fbpx

Benjamin 8 dagar

För knappa 2 veckor hade jag denna lille killen hos mig i studion. Han bara sov rakt igenom allt och jag hann med allt med honom. Bilderna blev ju bara helt underbara <3 Här är ett litet urval från dagen.

Så vad ska man tänka på när man ska göra en nyföddfotografering hos mig? Det är viktigt att boka in sitt bf i tid. På så vis är jag beredd på att det kommer in en nyfödd då det är en tidskrävande session. Jag gör tid för er så att er baby blir fotograferad inom de närmsta 18 dagarna.

Sedan är det lite man får tänka på som att bada bebis innan, för att hålla den lille vaken lite längre. På så vis somnar bebis bättre direkt vid ankomst, eller kanske redan i bilen, men då kan man sätta igång ganska omgående.

Ta med tillräckligt med mat OM man inte ammar. För det blir mkt matande i studion, men det kan också vara för törsten. Napp är också ett måste även om den lille inte tar napp annars. Men hellre att man försöker med napp om sugbehovet är stort än att man måste avbryta posteringen hela tiden för bröstet.

Sedan är det att inte vara stressad och ha lämnat tid för fotograferingen. <3

Så är du gravid? Sugen på att boka in ditt bf?

Gör det! Du blir inte besviken!!

I N F O
F A C E B O O K