fbpx

Fine Art för de äldre barnen

Ända sedan jag började fotografera yrkesmässigt 2015 så har jag emellanåt tagit porträtt med konstnärliga känsla. Jag använde en starkare redigering liknande en målning men har inte kunnat kategorisera det. Därför var det heller ingenting jag kunde erbjuda mina kunder fast jag så gärna ville kunna erbjuda det. Jag hade inte tryggheten i att skapa det flera gånger om. Inte just då.

Vintern 2017-2018 började jag mer och mer med Fine Art

och gjorde en del porträtt på olika barn samt mina egna och det var många helt fantastiska porträtt.  Men jag var fortfarande osäker på hur jag skulle kunna göra det om och om igen. Det var då jag köpte en plats på en 2 dagars workshop för den Award vinnande Fine Art fotografen Paulina Duczman för hösten 2018.

I september 2018 gick jag workshopen med Paulina

och det var otroligt lärorikt. 16 timmars utbildning av att se en så duktig fotograf arbeta från planering till slutbild. Efter workshopen så försöker man välja ut delar och tillsätta det i sitt eget arbete och ibland tar det månader innan man hittar rätt. Det blir så många intryck på en och samma gång. Då jag har hålla på med denna typen av porträtt innan på mitt eget sätt så valde jag ganska snabbt delar av Paulinas arbetssätt och ljussättning som jag gillade och applicerar det med mina egna toner och stil. Resultatet ser ni nedan.

Nu har jag arbetat ihop hela mitt koncept och kan med trygghet erbjuda er att komma för att fotografera era barn. Äntligen så känner jag mig trygg i vad jag gör. Nu kan ni äntligen boka in Fine Art porträtt på era barn!

Jag vill skapa drömska porträtt i en tidlös miljö. Porträtt där man fångar uttryck och som fascinerar.

Gå in på hemsidan för att läsa mer eller boka in!

I N F O
F A C E B O O K