fbpx

En kreativ gravidfotografering

För några dagar sedan hade jag en gravidfotografering med finaste E och hennes man och son.

Hon strålade och magen var helt underbart fin! En gravidfotografering hos mig är att föreviga magen och med magen i fokus. Jag vill vara kreativ och leka med ljuset för att få lite konstnärlig känsla i bilderna. Jag tycker vi lyckades få en salig fin blandning av lite olika i denna sessionen.

Så när och varför ska man göra en gravidfotografering?

  • Det vet vi alla att det kan vara tungt de sista veckorna, därför rekommenderar jag mellan vecka 31-35då man kanske är mest rörlig. Men jag har haft mammor som kommit både i vecka 38 och 40, så visst, orkar man och vill ha en session så ska man inte låta sig stoppas.
  • Det är ett minne för livetatt få vackra bilder när man är gravid, med sin vackra stora mage. Man glömmer den snabbt när bebis väl kommit. Då längtar man bara tills det ska dra ihop sig igen och bli som innan graviditeten.

Jag tror dock att alla håller med om att gravida kvinnor är otroligt vackra och den moderligheten är något verkligt speciellt.

Det sista vi gjorde under denna sessionen var att låta storebror 5 år att göra ett konstverk på mammas mage. Något som var oerhört uppskattat. För att se fler gravidbilder så besök mitt gravidgalleri på hemsidan.

I N F O
F A C E B O O K