fbpx

Skapa kreativa bilder genom fotomanipulation

Att fotografera nyfödda är något som jag älskar. I december köpte jag några bakgrunder som jag sedan satte in en bebis jag fotograferat tidigare under hösten. Detta är en öppning mot lite mer kreativitet och tro mig, det är inte speciellt lätt. Det gäller ju verkligen att försöka få det att se verkligt ut.

Jag gillar ju att utmana mig själv och det gjorde jag verkligen här. Detta är definitivt något jag ska utveckla mer då det ger lite mer  möjligheter till andra bilder när man inte har så mycket att göra för stunden.

Självklart kan man önska en av dessa bilder i sin fotografering men då bör man välja en och visa mig så jag kan planera bättre inför en sådan bild. Jag älskar att fotografera nyfödda och att använda lite fotomanipulation är en utmaning!

I N F O
F A C E B O O K