fbpx

En rosa dröm

Igår åkte jag och min 7 åriga dottern till studion för att vara lite kreativa. För några veckor sedan var jag där med hennes 5 åriga syster och hon ville också ha en nyare fin kreativ bild på sig själv.

Så vem är jag till att neka henne det? Självklart åkte vi tills studion. Jag har en rosa bakgrund jag aldrig använder och tänkte det hade varit roligt att använda den. Jag brukar alltid gå med de naturligare färgerna och kände att jag ville gå utanför min comfort zone.

Väl på plats så struntade vi i klänningen vi tagit med oss och använde oss av tyger jag hade i studion istället. Jag har dessutom investerat i både lite smycken och annat skoj till håruppsättningar så jag gjorde en sån bulle på hennes huvud. Det blev verkligen fint.

Förarbetet är viktigt för att efterarbetet ska bli bra. Det blev som en rosa dröm för vilken 7 åring som helst.

Så vad tycker ni?

I N F O
F A C E B O O K