fbpx

Lilla 10 dagars M

Innan påsk hade jag denna lilla sötnosen i studion. Hon hade så mycket och vackert hår och var så himla söt. Dessutom så sov hon så bra.

Det är verkligen så olika mellan alla dessa små. Det roliga är att på de 2-3 timmarna jag är med dem så hinner man se typiska drag som säkert kommer följa dem upp det första året. Denna lilla tjejen hade en benägenhet att ta tag i slutet på hårbandet i sina små händer. Då sov hon jättebra.

En drömbebis att fotografera och urvalet blev stort. Jag kunde inte dra ner på det så föräldrarna kommer ha problem att välja bland alla vackra bilder.

Sedan var föräldrarna drömföräldrar därför de sa bara “gör din grej”. Inga stopp och inga hinder, vilket gjorde att jag hade satt ihop ett fantastiskt flöde med färger, pannband och så. Det bara flöt på så bra.

Jag tycker det är roligast att få fotografera så. Så tacksam för varje gång jag får.

I N F O
F A C E B O O K