fbpx

Gravidfotografering

När jag precis började fotografera hade jag samma vision som alla andra, Stora romantiska tyllkjolar, solnedgång, svajande klänningar i vinden och blommor i håret. Jag insåg ganska snart att det jag tyckte var absolut vackrast var de kontrastrika bilderna med ljus och skuggor.

Att fånga magen i sin vackraste tid, precis innan man blir alldeles för stor eller trött, det rekommenderar jag. Vecka 34-36 är en bra tid. I vecka 30 har magen fortfarande en del att växa och efter vecka 36 så kan man vara rätt trött.

I höst flyttar jag till en större studio och då kommer jag att försöka investera lite mer i denna typen av bilder. Det kommer verkligen bli spännande. Titta gärna på fler bilder i gravidgalleriet.

Det jag kommer satsa på är:

  • Svart bakgrund med skuggor och ljus
  • Vit bakgrund för high key bilder samt skuggor och ljus
  • Fine Art porträtt för gravid

I N F O
F A C E B O O K