fbpx

Nu flyttar jag!

Efter 3 år i min gamla lokal är det nu dags för att flytta till lite större men på samma område, 100 meter bort knappt.
Och idag fick jag ÄNTLIGEN tillgångl. Tala om lycka om hur bra det faktiskt kommer att bli. Lite otur att sommarvärmen kom precis nu så man kan ju inte hålla på där hur mkt som helst. Barnen behöver ju aktiveras =).

Men idag var vi där och städade några timmar så nu kan jag flytta in.

Det är en del som ska göras men det är svårt nu när det är semestertider.

  1. Skyltningen ska fixas
  2. Det kommer läggas ett laminatgolv
  3. En stor gardinstång ska sättas upp så jag kan ha stora draperier för glasdörrarna.

Det är de stora sakerna. =)

Men nu är jag bara så glad att jag kan flytta in. Här kommer lite före bilder med blött golv då ungarna hjälpte mig att svabba det. Kan lova att det kändes att det var större då man aldrig blir klar kändes det som =)

Gå gärna in på min fotografsuzannak_studio på Instagram för att följa min studio. Så vad tycker ni?

 

I N F O
F A C E B O O K