fbpx

Gravidfotografering är en investering

Man glömmer lätt sin fina mage när man fött sin lilla bebis, därför är det alltid en investering att fotografera sin mage, oavsett om det är själv eller hos en professionell fotograf.

Själv har jag varit gravid 4 gånger. Det var inte så omtalat att gå till fotografen då för att göra en gravidfotografering och jag arbetade inte som fotograf då. Men jag hade en bra kamera och jag kunde fotografera men jag glömde bort det. Och när jag kom på det så bad jag min man som inte har ett fotografiskt öga. (Älskar honom ändå så klart, haha)

Jag tycker om att använda och styra ljuset på mina gravidfotograferingar, därför föredrar jag studio. Tycker det blir så fantastiskt fina bilder som framhäver magen så vackert.

Man behöver inte ta för många bilder heller, utan det räcker ju med några fina för att minnas hur fin magen var 🙂

Man kan även ha med maken och storasyskonet, samt om man tänker komma tillbaks på nyföddfotografering så kan man knyta samman bilderna från båda fotograferingarna.

I N F O
F A C E B O O K