fbpx

Att leverera en harmonisk upplevelse under nyföddfotograferingen

Jag älskar verkligen att få utlopp för min kreativa sida när det gäller nyföddfotografering även om jag fortfarande har lång väg kvar. Men det är så otroligt givande. Jag försöker dessutom hela tiden att uppdatera min rekvisita, mina färger, prova något nytt, samt att leverera en trevlig harmonisk upplevelse under nyföddfotograferingen.

Detta är en av de mest kreativa fotograferingarna jag har på ett sätt och jag gör och ger allt efter de möjligheterna som finns. Alla barn är olika och de är inte alla “lätta”. Men med åren har man ju fått mer erfarenhet och kan läsa av på ett annat sätt vilket gör att man arbetar mer effektivt.

En nyföddfotografering kostar 1500 kr och då ingår inget mer än den tid jag lägger ner samt lån av allt som finns i min studio som vi kan behöva för att skapa dessa underbara bilder. Min egen rekommendation efter en nyföddfotografering är att köpa iallafall en tavla på sin favoritbild så inte bilderna läggs på datorn och glöms bort. Läs mer om nyföddfotograferingen här.

 

I N F O
F A C E B O O K