fbpx

Äntligen har jag fixat nya visitkort

7 månader sedan jag flyttade in i denna underbara studion. Äntligen har jag fixat nya visitkort med rätt adress. Jag har äntligen beställt jobbkläder med mitt namn på. Bilen har fått text på så jag syns.

Jag har gått igenom min rekvisita och börjat måla om allt jag aldrig använder. Mitt löfte detta året är att börja använda sånt jag inte använder. Att prova annat än det jag alltid använder och är van vid. Och det har jag gjort. Eller börjat göra.

Våren är på väg känns det som och det känns så härligt när solen tittar in i studion. Jag har en instagram som är lite mer om vad som händer hos mig i studion. Det kliar konstant i fingrarna på mig och på den senaste tiden så har det målats om en del. Sådant läggs inne på det kontot. Man lär känna mer av mig. Följ mig gärna inne på fotografsuzannak_studio.

 

I N F O
F A C E B O O K