fbpx

Våren är här och så är utomhusfotograferingarna..

Nu är våren här och värmen. Vitsipporna står i blom. Vi är mitt i en kris. Pandemin. Corontider. Avstånd. Men man kan fortfarande skapa minnen. En utomhusfotografering kräver inte närhet. Det kräver samarbete enbart och vägledning. Men det kan vara precis lika roligt ändå.

Jag tar med mig lite hjälpmedel för de yngsta. Studion följer med ut. En liten pall, lite klossar, en rittavla. Det krävs inte så mkt mer än så.

Vad ska man tänka på inför fotograferingen utomhus? Det första är självklart att man inte är förkyld. Men sedan är det att välja rätt kläder. Kläder som är mjuka i färgerna. Är det fler än 1, så är det extra viktigt att kläderna går ihop. Jag har med en filt som man kan sitta på. Perfekt för de yngre barnen med.

Den närmsta månaden kommer det bli varmare och skarpare ljus. På morgnarna är barnen oftast piggare, de yngre, vilket är en perfekt tidpunkt för en fotosession. Eftermiddagarna har oftast lite hårdare ljus och därav är platsen viktig. Men då brukar de större barnen sluta skolan och ha lite ork.

Är du intresserad av en utomhusfotografering, så tveka inte att maila mig så besvarar jag dina frågor.
fotograf@suzannak.se på mail, eller i kontaktformuläret här på sidan.

 

I N F O
F A C E B O O K