fbpx

Isadoras Smash the Cake

En smash the cake kan vara så många saker. Den kan vara superläskig för födelsedagsbarnet att kladda tårta eller kan det vara det bästa som finns. Det kan vara superäckligt med tårtan och kladdet och det kan också vara det godaste som finns. Lite för gott ibland.

Man vet aldrig. Det är det som är charmen med det hela. Det är antingen eller. Och det är det som gör det så himla roligt. Man ska inte bli besviken om barnet inte tycker det är så roligt. Vi gör allt för att barnet ska få en underbar stund, en liten stund iallafall.

Isadora är en av de som ÄLSKADE sin smash the cake. Hon kladdade så mycket så hela hon var fylld av tårta från öron till tå.

Vill man boka en Smash the cake får man göra det i god tid då det krävs lite planering. Men det är bara att skicka den bokningsförfrågan. Välkomna att boka in!

Tårtan hos mig inför en smash the cake görs i samarbete med ett konditori. Man kan självklart välja glutenfri och laktosfri tårta hos mig. Tillsammans bestämmer vi färgval för fotograferingen samtidigt som vi diskuterar kläder och andra detaljer. Vid bokning kommer ni få mer information inför sessionen som sedan kommer ske i min studio i staffanstorp.

Det roligaste är om man har sina egna kläder med sig men det finns även lite att låna om man vill. Men till själva smash the cake delen så finns det bara tyllkjolar för flickorna. Men vi diskuterar lite vad ni har och så, för det är roligare om ni sedan har plagget kvar som minne.

Alla ballongerna får ni med er hem om ni vill så därför är det inte helt fel att boka sessionen dagen innan kalaset. Ballongerna brukar hålla i 2-4 dagar utan problem.

I N F O
F A C E B O O K