fbpx

Smash the cake är så roligt

En smash the cake är en otroligt rolig fotografering där man aldrig vet hur det slutar. Men varje fotografering är unik för just det barnet. Oftast brukar det ju bli bilder på ett eller annat sätt.

Ibland har föräldern fått hoppa in för att få barnet att känna sig tryggt, ibland är barnet så inne i kladdandes så man får inte det att titta upp, ibland tas tårtan sönder på knappa 10 minuter och ibland rörs den knappt.

Somliga barn smakar inte på den, medans andra äter för glatta livet. Ibland har även syskon och föräldrar smakat på tårtan. Några barn stoppar gärna huvudet i tårtan medans andra kräver mer övertygelse. Det är verkligen roligt oavsett hur det blir.

Har ni funderat på att boka in så tveka inte, utan boka in på direkten. Ni behöver inte göra mycket mer än att fundera på vilka färger ni vill ha, samt lite kläder till porträtten. Man tar först porträtt och sedan tar man fram tårtan. Hela fotograferingen brukar gå på 45-60 minuter. Mer orkar inte barnet.

Kika gärna på galleriet för smash the cake för att få en uppfattning på tårtorna och hur det kan bli.

I N F O
F A C E B O O K