· Boka nu för SOMMAREN 2022 ·

DIN KREATIVA BARNFOTOGRAF SUZANNA K MED STUDIO I LUND

Smash the Cake med sötaste Leah

Smash the cake ska vara festlig och rolig, full med ballonger och annat kul och det tror jag att jag lyckats med i mina smash the cakes.

Leah var 14 månader gammal på sin smash the cake. Oftast är man runt 11-12 månader när man gör sin 1-års fotografering men 14 månader går lika bra. Pandemin ställde till det under 2021 och så var det då, men lika roligt var det. Frågan är nästan om det inte är lättare vid den åldern då de är mer medvetna och gillar kladdet.

En sådan här fotosession börjar alltid med porträtten men vi försöker vara effektiva där så inte barnet hinner tröttna. Sedan tar vi fram tårtan. Här vet man aldrig hur det blir, men Leah älskade det. Och det är ju precis så föräldrarna och jag vill ha det, men så blir det inte alltid. Men det ska man inte bli ledsen över för alla tårtfotograferingar är individuella och just er session berättar er historia. Alla barn är olika helt enkelt.

Boka in sessionen i tid!

Boka in i tid då det krävs planering i både tårta, ballonger och färgtema till kläder. Då det är en tredje part – Söta kakan – som gör mina tårtor så behöver jag få ett ok av henne också. Läs gärna mer om Smash the cake inne på min hemsida.

smashthecake, kollage

Jag har olika tyllkjolar till utlåns för flickorna. Till pojkarna har jag bara hängselbyxor till själva porträtten om man vil låna några kläder. När det gäller tårtan så finns det 2 varianter att välja på. En sk cupcake tårta och en sk hel tårta med rosor. Det man kan välja förutom färgen är om den ska vara 1 färg eller om den ska vara 3 nyanser av färgen man valt.

Det är viktigt att veta att ibland kan färgerna skilja sig åt från en bild man sett. Detta beror på att tårtorna är gjorda på smör som är gult och det kan göra att det är extra svårt med tex blå tårta då en färg gärna blir åt det gröna hållet. Detta kan man åtgärda i efterhand.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

SENASTE PÅ INSTAGRAM

Följ mig gärna på mina

sociala medier