· DET ÄR DAGS ATT Boka DIN FOTOGRAFERING för VINTERN 2023 ·

DIN KREATIVA BARNFOTOGRAF SUZANNA K MED STUDIO PÅ BRUNNSHÖG I LUND

Kladda med tårta

Att få lov att kladda med tårta är ju rena drömmen för de flesta barn (och vuxna) för hur ofta får man göra det?


Sötaste Leah bjöd på en otroligt rolig fotografering och hon älskade att kladda. Hon hade redan hunnit bli 14 månader vid tillfället, men av olika anledningar så blev kladda med tårta inte runt hennes 1-års dag. Det är vanligt att de flesta bokar en smash när barnen är runt 11-14 månader gamla.

Hur går en smash the cake till från porträtt till att kladda med tårta

Vi börjar alltid med porträtten men försöker hålla det ganska kort så inte barnet hinner tröttna. Leah här älskade hela sessionen, men man vet aldrig hur det blir. Blir det inte en kladdig session där barnet bokstavligen slänger sig själv i tårtan ska man inte bli besviken.
Alla smash the cakes är personliga och just er fotografering berättar ert barns historia. Alla barn är olika och en del barn älskar det medans andra bara hatar det.

Boka in i din fotografering i min studio i god tid innan då det krävs planering. Jag beställer mina tårtor från Söta kakan – vilket gör att jag behöver få ett ok av henne på datumet och tårtan. Läs gärna mer om Smash the cake inne på min hemsida.


Vad ska man tänka på med kläder?

Jag har olika tyllkjolar till utlåns för flickorna till när det är dags att kladda och en hel del klänningar till porträtten. Till pojkarna har jag hängselbyxor till porträtten som man kan få låna, samt någon skjorta. Men det är roligast om man tar med sina egna kläder till barnet, för då vet man att det sitter bra.

Det finns 2 varianter på tårtan att välja på, en cupcake tårta och en hel tårta med rosor. Det man kan välja förutom färgen är om den ska vara 1 färg eller 3 nyanser av färgen man valt. Det är viktigt att veta att ibland kan färgerna skilja sig åt. Detta beror på att tårtorna är gjorda på smör som är gult. Det kan medföra att det blir svårt med exempelvis en blå tårta då den gärna går åt det gröna hållet. Detta kan man självklart åtgärda i efterhand om det är för tydligt.

Smash the cake fotografering

Ett kollage är en rolig tavla att beställa till, efter sin smash the cake session. Många små bilder som visar det roligaste från er fotografering.


Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Boka in din fotografering genom att skicka en förfrågan

 

Skicka helst en förfrågan genom hemsidan eller på min mail så återkommer jag inom 24 timmar

 

EMAIL

fotograf (at) suzannak.se

 

MOBIL (Jag föredrar all första kontakt på min email)
Telefontid boks om man vill prata om något. Ska man boka om eller av en fotografering på grund av tex sjukdom/förhinder, skriv då sms.

0763 - 211 560

 

 

ADRESS TILL MIN STUDIO:

Brunnshögsgatan 15B i Lund på Brunnshög

Mer info och karta finns under INFORMATION i menyn.

 

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
SENASTE PÅ INSTAGRAM

Följ mig gärna på mina

sociala medier