· DET ÄR DAGS ATT Boka DIN FOTOGRAFERING för SOMMAREN 2023 ·

DIN KREATIVA BARNFOTOGRAF SUZANNA K MED STUDIO PÅ BRUNNSHÖG I LUND

Smash the cake fotografering

Sötaste Leah bjöd på en otroligt rolig smash the cake fotografering. Hon hade redan hunnit bli 14 månader vid tillfället. Sessionen blev både rolig och kladdig. Oftast är man runt 11-12 månader när man gör sin 1-års fotografering med tårta och ballonger men 14 månader går lika bra, ibland nästan bättre till och med.

Hur går en smash the cake till?

En sådan här fotosession börjar alltid med porträtten men vi försöker vara effektiva så inte barnet hinner tröttna. Sedan tar vi fram tårtan. När tårtan väl är framme vet man aldrig hur det blir. Leah älskade det. Och det är ju precis så föräldrarna och jag vill ha det, men så blir det inte alltid. Men det ska man inte bli ledsen över. För alla smash the cake fotograferingar är individuella och just er fotografering berättar er historia. Alla barn är olika hel enkelt, en del barn älskar det medans andra hatar det.

Boka in i din smash the cake fotografering i Lund i min studio tid då det krävs planering med både tårta, ballonger och färgtema. Jag beställer ina tårtor från Söta kakan – vilket gör att jag behöver få ett ok av henne på datumet och tårtan. Läs gärna mer om Smash the cake inne på min hemsida.

Vad ska man tänka på med kläder?

Jag har olika tyllkjolar till utlåns för flickorna till när det är dags att kladda och en hel del andra klänningar till porträttdelen. Till pojkarna har jag bara hängselbyxor till själva porträtten om man vill låna några kläder till det.

Det finns 2 varianter på tårtan att välja på. En cupcake tårta och en hel tårta med rosor. Det man kan välja förutom färgen är om den ska vara 1 färg eller om den ska vara 3 nyanser av färgen man valt. Det är viktigt att veta att ibland kan färgerna skilja sig åt från en bild man sett. Detta beror på att tårtorna är gjorda på smör som är gult och det kan göra att det är extra svårt med tex blå tårta då en färg gärna blir åt det gröna hållet. Detta kan man åtgärda i efterhand.

Smash the cake fotografering

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

SENASTE PÅ INSTAGRAM

Följ mig gärna på mina

sociala medier