· DET ÄR DAGS ATT Boka DIN FOTOGRAFERING för HÖSTEN 2023 ·

DIN KREATIVA BARNFOTOGRAF SUZANNA K MED STUDIO PÅ BRUNNSHÖG I LUND

1-årsfotografering med tårta

En 1-årsfotografering med tårta är ett så himla roligt sätt att fira in sin 1-årings stora dag med. Delhat här rockade verkligen sin smash the cake. Jag menar hur bedårande var inte denna lille killen här nedan? Han älskade sin smash the cake till 100% och hade nog kunnat kladda på ännu längre om vi låtit honom.

Delhat var verkligen söt i sina fina festkläder. Hans gröna ögon lös upp av att se tårtan och man såg hur roligt han tyckte hela fotograferingen var. Det är viktigt att veta att det aldrig blir likadant för alla barn och att alla 1-åringar inte tycker det är lika roligt som andra barn.

1-årsfotografering med tårta

Inte alla barn tycker det är roligt att bli kladdiga, men de flesta älskar det om de bara får chansen. Därför är det viktigt att man tar det som det kommer och med hjälp av mina knep så får man bilderna man behöver, även om barnet inte tycker om det lika mycket som man hoppats på.

1-årsfotografering med tårta

1-årsfotografering med tårta

En smash the cake kan se ut olika hos olika fotografer så titta gärna omkring på olika bilder. Då kan man ta lite inspiration i färg och andra detaljer för sin egen planering. Läs lite inspiration här om smash the cakes för att få en ide hur det kan se ut. Ni kan även titta inne på mina bilder här från mina smash the cakes. 1-årsfotografering med tårta ska vara lite personligt och därför planerar vi i god tid innan för att få fram den röda tråden.


Detta ingår i min 1-årsfotografering med tårta.

  • En tårta i valt färgtema.
  • 40 stora 48cm ballonger i valt färgtema.
  • Lån av kläder till porträtt om man inte har egna.
  • Lån av några hängselbyxor och tyllkjolar till kladdande av tårtan.

Under en 1-årsfotografering med tårta får man gärna filma med sin mobil, bara man inte är i vägen för mig när jag fotograferar så är det helt ok. Vi börjar er smash the cake med att ta 15 minuter till 1-års porträtt på barnet i sina finkläder. För att inte trötta ut barnet så tar vi fram tårtan efter vi bytat om till kläderna som barnet får kladda i. Jag kommer vägleda er igenom fotograferingen för att kunna fotografera alla de bilder jag behöver.

Ett tips är att inte glömma ta med er en handduk för det kommer behövas! Välkomna till Fotograf Suzanna K för er smash the cake för 1-åringar!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

SENASTE PÅ INSTAGRAM

Följ mig gärna på mina

sociala medier