· DET ÄR DAGS ATT Boka DIN FOTOGRAFERING för VINTERN 2023 ·

DIN KREATIVA BARNFOTOGRAF SUZANNA K MED STUDIO PÅ BRUNNSHÖG I LUND

Fira med en Smash the cake

Första födelsedagen måste man ju fira med en Smash the cake tillsammans med sitt barn, vilken upplevelse! Delhat här rockade verkligen sin 1-årsfotografering, både på porträtten och att kladda sin tårta. Det blev helt bedårande bilder och föräldrarna var definitiv nöjda. Delhat älskade sin smash the cake till 100% och hade nog kunnat kladda på ännu längre om vi låtit honom.

Delhat var verkligen så fin i sina fina kläder, både de till porträtten och till kladdande av tårtan. Man såg verkligen hur roligt han tyckte hela fotograferingen var. Det är viktigt att veta att det aldrig blir likadant för alla barn och att alla 1-åringar inte tycker det är lika roligt som andra barn. Inte alla barn tycker det är roligt att bli kladdiga, men de flesta älskar det om de bara får chansen. Därför är det viktigt att man tar det som det kommer och med hjälp av mina knep så får man bilderna man behöver, även om barnet inte tycker om det lika mycket som man hoppats på.

Fira med en Smash the cake

Fira med en Smash the cake

Barnfotograf i Lund

1-års fotografering
Fira med en Smash the cake

En smash the cake kan se ut olika hos olika fotografer så titta gärna omkring på olika bilder hos olika fotografer innan du bestämmer dig. Har man väl bestämt sig för att boka in hos mig, så bokar man in sitt datum, sen planerar vi. Jag skickar alltid ut en länk med information inför planeringen, så vi väljer tårta samt färger på ballongerna. Läs lite inspiration här om smash the cakes för att få en idé om hur det kan vara. Ni kan även titta inne på mina bilder här från mina smash the cakes. 1-årsfotografering med tårta ska vara rolig men även bli snyggt på bild, därför planerar vi i god tid innan för att få fram den röda tråden.

Fira 1 år med en Smash the cake och vad som ingår

  • En tårta i valt färgtema
  • En riktig ballongvägg med stora ballonger i valt färgtema.

När man låter sitt barn fira 1 år med en Smash the cake får man gärna filma med sin mobil. Det enda är att man inte är i vägen för mig när jag fotograferar. Det första vi gör är att fotografera ert barns 1-års porträtt i sina finkläder innan det är dags för det roligaste av allt, att få kladda med tårta.

Ett tips är att inte glömma ta med er en handduk för det kommer behövas! Välkomna till Fotograf Suzanna K för er smash the cake för 1-åringar!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Boka in din fotografering genom att skicka en förfrågan

 

Skicka helst en förfrågan genom hemsidan eller på min mail så återkommer jag inom 24 timmar

 

EMAIL

fotograf (at) suzannak.se

 

MOBIL (Jag föredrar all första kontakt på min email)
Telefontid boks om man vill prata om något. Ska man boka om eller av en fotografering på grund av tex sjukdom/förhinder, skriv då sms.

0763 - 211 560

 

 

ADRESS TILL MIN STUDIO:

Brunnshögsgatan 15B i Lund på Brunnshög

Mer info och karta finns under INFORMATION i menyn.

 

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
SENASTE PÅ INSTAGRAM

Följ mig gärna på mina

sociala medier