· DET ÄR DAGS ATT Boka DIN FOTOGRAFERING för VINTERN 2023 ·

DIN KREATIVA BARNFOTOGRAF SUZANNA K MED STUDIO PÅ BRUNNSHÖG I LUND

Fånga din babys milstolpar

Det första året som babyföräldrar är väldigt händelserikt. Jag rekommenderar er att boka in en babyfotografering för att fånga din babys milstolpar. Man tänker att man tar så mycket bilder och video med sin mobil men en dag så inser man att mobilbilder inte är i närheten av de bilderna ni tog hos er babyfotograf.
Fånga din babys milstolparNär är då en bra tid för mig att fånga din babys milstolpar?

  • Vid 4 månaders åldern fotograferar jag er baby på liggandes på mage och rygg. Jag använder gärna en trälåda med för lite mer sittande bilder om de är så pass stadiga att det går.

  • Vid 6 månader är den bästa tiden att fotografera bebisar då de börjat sitta så smått. På så vis kan man kan få mer variation. Här fotograferar jag när dem leker med sina fötter eller bara ligger på mage på en fäll. Självklart fotograferar jag även sittande bilder i denna åldern. Rekvisita används som stöd om man inte är så stadig men även för mer variation.

  • Vid 7-9 månaders har er baby kanske börjat att krypa eller stå så smått med stöd. Nu är det inte lika roligt att ligga på rygg och leka med fötterna längre. Här fotograferar jag er baby sittande, i krypställning eller stående med stöd. Jag använder även någon trälåda eller skål för er baby att sitta i.

  • Vid 10-12 månader kryper de flesta bebisar oftast för fullt. Bebisar tenderar även att bli mer skeptiska mot främlingar i denna åldern. Här tar jag bilder när er baby sitter & står. Här används rekvisitan oftast för att få er baby att stanna upp en stund om de är väldigt aktiva. 


Om man har gjort en nyföddfotografering hos mig så ingår en 6-månaders fotografering

Detta är alltid väldigt uppskattat då man kan följa sin baby deras första år. Men har man inte en inbokad så rekommenderar jag er att fundera på att boka in en babyfotografering. Ni kommer aldrig att ångra det.Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Boka in din fotografering genom att skicka en förfrågan

 

Skicka helst en förfrågan genom hemsidan eller på min mail så återkommer jag inom 24 timmar

 

EMAIL

fotograf (at) suzannak.se

 

MOBIL (Jag föredrar all första kontakt på min email)
Telefontid boks om man vill prata om något. Ska man boka om eller av en fotografering på grund av tex sjukdom/förhinder, skriv då sms.

0763 - 211 560

 

 

ADRESS TILL MIN STUDIO:

Brunnshögsgatan 15B i Lund på Brunnshög

Mer info och karta finns under INFORMATION i menyn.

 

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
SENASTE PÅ INSTAGRAM

Följ mig gärna på mina

sociala medier