· DET ÄR DAGS ATT Boka DIN FOTOGRAFERING för VINTERN 2023 ·

DIN KREATIVA BARNFOTOGRAF SUZANNA K MED STUDIO PÅ BRUNNSHÖG I LUND

Gravidfotografering med fina klänningar

Är du gravid och har funderat på att boka in en gravidfotografering där du får känna dig som en prinsessa en stund? Då kan du boka in din gravidfotografering hos mig i min studio i Lund. 

 

Klänningarna jag har till utlåns är inte vanliga klänningar man köper själv, utan handgjorda och så vackra. De är gjorda utav en en fantastisk designer i Europa med en massa tyll och spets och är magiskt fina. Så vill du känna dig som en prinsessa ett ögonblick, då har du kommit rätt. 

 

Mer om det kan man läsa inne under länken Gravidfotografering.


Här är lite saker som är bra att tänka på inför sin gravidfotografering med fina klänningar

  • Det är viktigt att tänka på hur sina naglar ser ut innan sin fotosession då man använder händerna mycket kring magen. Ingen vill välja bort bilder för att naglarna inte ser snygga ut.

  • Om man bokat in sig hos någon för att fixa sitt hår och smink innan fotograferingen så är det bra att tänka på att inte sminka sig för mycket. Det kan då bli en för stor skillnad i färg på ansikte och resten av kroppen vilket man ofta inte tänker på.

  • Använd inte olja på magen innan fotograferingen därför då kommer magen att glänsa av blixtarna och det kan komma olja på klänningarna.

  • Man kan försöka att undvika åtsittande byxor och strumpor innan sin fotografering för att undvika märken från kläderna.Tillsammans planerar vi din gravidfotografering efter dina önskemål och mina förutsättningar. Det första du ska göra är att titta runt bland mina bilder. Är det sådana här bilder du vill ha på dig själv? Printscreena de du tycker om innan du mailar mig för att boka tid. Berätta om vad du vill ha så att vi vet om jag är rätt gravidfotograf för dig.


Jag fotograferar gärna bilder med din partner med. Maila mig för att boka in en tid, så planerar vi tillsammans. Kika gärna på Pinterest för idéer.Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Boka in din fotografering genom att skicka en förfrågan

 

Skicka helst en förfrågan genom hemsidan eller på min mail så återkommer jag inom 24 timmar

 

EMAIL

fotograf (at) suzannak.se

 

MOBIL (Jag föredrar all första kontakt på min email)
Telefontid boks om man vill prata om något. Ska man boka om eller av en fotografering på grund av tex sjukdom/förhinder, skriv då sms.

0763 - 211 560

 

 

ADRESS TILL MIN STUDIO:

Brunnshögsgatan 15B i Lund på Brunnshög

Mer info och karta finns under INFORMATION i menyn.

 

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
SENASTE PÅ INSTAGRAM

Följ mig gärna på mina

sociala medier