fbpx

Baby och barnfotografering i min studio

BARNFOTOGRAFERINGAR I MIN STUDIO GÅR I NATURLIGA FÄRGER FÖR ATT SÄTTA BARNEN I FOKUS

 

ATT TA STEGET OCH BOKA

Att boka en barnfotografering kan vara lite nervöst då man inte kan förutspå barnens humör och hur det kommer gå. Men man behöver inte oroa sig. Jag har ett väldigt stort tålamod och det är viktigt att veta att jag har mycket stor erfarenhet utav barn.

Jag läser av barnen när ni kommer för att använda mina knep och metoder för att skapa underbara bilder på ert/era barn. Med sång lek och hjälp av rekvisita kan man få fram många olika uttryck.

Välkomna att boka in en fotografering hos mig!

 

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT & PRISER

Fotograferingsavgiften är 950 kr för baby/barn och familj och i det priset ingår inga bilder utan det beställer man efteråt. Läs mer om vad som ingår i fotograferingsavgiften här.

Efter fotograferingen så bokar man in en bildvisning om man vill göra det mesta utav sina bilder. Jag har fantastiska produkter i fantastisk kvalité som man får se och känna på under bildvisningen, men jag erbjuder även digitala bildpaket om man hellre vill förstora själv och de priserna hittar ni här.

 

 

 

I SNABBA DRAG

Tillsammans skapar vi underbara bilder och minnen för er att fylla era väggar med. Tidlösa bilder som kan sitta i många år framöver och enbart byggas på med nya minnen.

En baby/barn/familj/gravid fotografering är ca 1-1,5 timme lång.

Jag har handgjorda kläder till utlån för barnen mellan 6-12 månader och klänningar till de äldre barnen om man vill låna. Se mer bilder här från barn och babyfotograferingar. 

 

 

 

REKVISITA

I min fotografering använder jag mig av min rekvisita. Ett barn som inte kan sitta still, kanske kan sitta still en stund om man använder sig av en skål eller låda. Hjulen på en träbil kan vara roliga att pilla på en stund. Gamla rittavlan kan vara rolig att rita på osv.

Jag har lite allt möjligt som jag använder i fotograferingen för att det blir fint men även för att det får barnet att stanna upp en stund.

I N F O
F A C E B O O K