fbpx

Fine Art Session för de äldre barnen

TIDLÖSA PORTRÄTT PÅ DE ÄLDRE BARNEN ÄR NÅGOT JAG VERKLIGEN REKOMMENDERAR

“Jag gick en 2 dagars kurs i sept 2018 hos den prisbelönta fine art fotografen Paulina Duczman Hennes arbete inspirerar mig och jag använder en del av hennes tekniker och tankar och applicerar det i mitt eget arbete. En otroligt givande utbildning som gav mig mersmak på denna genren av fotografi. Jag vill skapa drömska porträtt i en tidlös miljö. Porträtt där man fångar uttryck och som fascinerar./ Suzanna K”

 

FINE ART SESSION

  • En Fine Art Session passar barn i åldern 5 år och upp som kan följa instruktioner. Det är viktigt då det kan vara tidskrävande med detaljerna eller hålla händerna på visst sätt en längre stund.
  • Tanken kring mina Fine Art är att skapa ett porträtt som ger en liknelse till ett konstverk eller målning. Ett konstfoto. En sådan här bild ska ses utprintad på rätt material och det vill jag erbjuda för att bilden ska komma till sin fulla rätt.
  • Redigeringen är mer omfattande än vid vanlig fotografering och mycket mer tidskrävande. Här sker inte ett urval från er utan urvalet sker från mig.
  • Jag har en del klänningar i stl 116-128 till utlåns samt, pärlhalsband, hårband, hattar m.m (garderoben är under uppbyggnad).

 

PLANERINGEN INNAN ÄR A & O FÖR FINE ART

  • Vi funderar och planerar kläder noga tillsammans. Du skickar mig bilder på vad ni har. Det kan vara ballerinakläder eller  fina lite gammaldags romantiska klänningar. Det kan även vara något som du har i garderoben i vuxenstorlek som man kan spänna in med klämmor. Kavajer till pojkar osv. Vi gör en del research innan tillsammans.
  • Jag kommer ibland även med förslag och blommor och annat kan även förekomma på bilderna. Det beror helt på typen av bild vi vill få fram.
  • Här spelar håret stor roll, speciellt på flickor. Därför vill jag gärna att du skickar bild på dina barn så jag ser hur de ser ut innan.

Googla Fine Art photography children och titta på bilderna så får ni en idé på vad det är och poseringar osv.

 

För att se fler bilder – Kolla i BILDGALLERIET.

I N F O
F A C E B O O K