fbpx

Klassiskt Porträtt/Fine Art Porträtt

 

 Klassiska Porträtt / Fine Art Porträtt

Detta är för de större barnen. Lite mer planering i kläder, håruppsättning samt poseringar och rekvisita. Jag rekommenderar från 5 år och upp

Jag vill skapa en känsla av det konstnärliga med barnets personlighet. En sådan här fotografering tar ca 30-90 minuter beroende på antal barn och om det ska vara syskonbilder m.m.

Innan fotograferingen så planerar vi genom att titta igenom vad vi har och vad vi ska hitta.

Jag har en del klänningar men ibland kan det behövas lite smycken, böcker, rosor, andra blommor, instrument, eller vad man nu vill förmedla med bilden och barnets personlighet.

Där är som sagt lite i studion men det är alltid roligare om det är personligare och kommer hemifrån.

 

 

 

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT & PRISER

Fotograferingsavgiften är 1300 kr och i det priset ingår inga bilder utan det beställer man efteråt. Läs mer om vad som ingår i fotograferingsavgiften här.

Dessa bilderna ska definitivt gå vidare från digital till printad inramad tavla för att få sin fulla effekt. En printad tavla med ram kostar från 1500 kr beroende på storlek och ram. Printen är då laminerad och man kan enkelt torka av med en trasa och sitter reflektioner och fingeravtryck.

Det är svårt att lägga ut priser då det beror på många faktorer men maila mig storleken ni är intresserade av så tar jag fram priser efter ramen ni tycker om. Jag har mkt ramprover i studion. Men här kan ni få en fingervisning på priser för ramar samt prints. 

 

För att se mer bilder så gå in i bildgalleriet.

I N F O
F A C E B O O K