· DET ÄR DAGS ATT Boka DIN FOTOGRAFERING för VINTERN 2023 ·

DIN KREATIVA BARNFOTOGRAF SUZANNA K MED STUDIO PÅ BRUNNSHÖG I LUND

Babyfotografering 4-12 månader

FOTOGRAFERINGSKOSTNAD 950 kr

Inga bilder ingår utan de köpes till utöver

 

Fotograferingskostnaden betalas vid fotograferingstillfället med Swish

 • Planering av er fotografering
 • 45-60 minuters fotografering i min studio
 • 2-3 ombyten på er bebis
 • Handgjorda & inköpta kläder till utlåns om man vill låna
 • Ca 2 veckor efter fotografering kommer ni få tillgång till ett webbgalleri där ni kan sitta hemma i lugn och ro och välja ut era favoriter som ni vill beställa från er fotografering
 • Här är det bara bebis som är i centrum. Vill man ha familj och syskon med enskilda på alla barnen går det under Barn, syskon & familj däremot så kan man vi ta en syskonbild & sedan bebis enskilda bilder.

  Vill man köpa produkter så bokar man in en bildvisning som hålls i min studio 7-10 dagar efter. Mer info får ni i samband med fototillfället. Priser för produkter finns i menyn under produkter.

  Detta är bara ett utdrag av alla mina fina babybilder. Se fler bilder inne på min instagram .

 

Nyhet vintern 2023

 

Nu kan man fotografera sin baby med lite mörkare toner med brun, olivgrön och grå handmålad bakgrund.

Första året

 

OLIKA MILSTOLPAR/ÅLDRAR SOM ÄR TOPPEN ATT FÅNGA PÅ BILD

 

 • Vid 4 månader
  Här fotograferar jag när er baby ligger på mage och rygg på en fäll. Vid 4 månader kan bebis hålla huvudet högre och greppar saker och de är oftast ganska lättroade. Närbilder är också viktigt. Små fingrar, tår och ögonfransar tex.
 • Vid 6 månader
  Vid 6 månader börjar man sitta själv. Här fokuserar jag på bilder när er baby ligger på mage, ligger på rygg och leker med sina fötter samt när er baby sitter själv eller i någon rekvisita. Rekvisitan används som stöd om man inte är så stadig. Vi försöker variera bilderna både på fällen och på trägolvet.
 • Vid 7-9 månader
  När de börjar krypa och stå är det inte roligt att ligga på rygg och leka med fötterna längre. Utan här tar man lite på mage/krypställning oftast, sittandes och stående mot något om de börjat ställa sig. Här används även rekvisita att sitta i för att utforska.
 • Runt 10-12 månader
  Här kryps det och kanske även att de går. Lite mer främmande brukar man bli i denna åldern, men leka med klossar och lägga i en mjölkkanna brukar roa de flesta. Här tar man bilder när er baby sitter & står. Här används rekvisitan att sitta i för att få er baby att stanna upp lite.

 

KLÄDER TILL UTLÅNS

 

Vill man låna något klädesplagg så har jag en del i min studio. Jag brukar säga att vi fotograferar med 2-3 ombyten och då får man gärna låna vad man vill.

 • Till flickor har jag lite handsydda plagg för att förstärka det rustika i mina bilder, lite klänningar samt tyllkjolar om man vill låna. Även lite hårband (handgjorda) finns till utlåns.
 • Till pojkar har jag många olika hängselbyxor, byxor och några bodys. Jag har även några handgjorda stickade dresser som kanin eller björn som är väldigt fina & speciella.

Man får alltid börja med att titta i min garderob för att se om där är något man tycker om.

 

 

Boka in din fotografering genom att skicka en förfrågan

 

Skicka helst en förfrågan genom hemsidan eller på min mail så återkommer jag inom 24 timmar

 

EMAIL

fotograf (at) suzannak.se

 

MOBIL (Jag föredrar all första kontakt på min email)
Telefontid boks om man vill prata om något. Ska man boka om eller av en fotografering på grund av tex sjukdom/förhinder, skriv då sms.

0763 - 211 560

 

 

ADRESS TILL MIN STUDIO:

Brunnshögsgatan 15B i Lund på Brunnshög

Mer info och karta finns under INFORMATION i menyn.

 

submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
SENASTE PÅ INSTAGRAM

Följ mig gärna på mina

sociala medier