· Boka nu för HÖST & VINTER 2022 ·

DIN KREATIVA BARNFOTOGRAF SUZANNA K MED STUDIO PÅ BRUNNSHÖG I LUND

Från bokning till leverans

 

BOKNINGEN

 

Efter er bokning svarar jag gärna på frågor om kläder eller om önskemål. Detta gör att jag kan planera inför er fotografering så bra jag kan.


Att ta upp vid bokning:

  • Antal barn, åldrar samt flickor/pojkar
  • Tankar/önskemål om ni har något speciellt ni tänker på
  • Tanke kring kläder
  • Om något barn har mer energi, extra blyga eller något annat som kan behöva lite extra tid på, nämn det gärna. Det ä bra att veta.

 

BILDGALLERIET

 

Ca 1-3 veckor efter fotograferingen (beroende på hur många kunder som är före er) så får ni en länk på er mail med era bilder från fotograferingen.

  • Bilderna är lågupplösta med en logga på
  • Bilderna är bara grundligt redigerade. De ni väljer kommer redigeras klart

Länken till ert webbgalleri är aktivt i 2 dagar, så ni kan titta på era bilder i lugn och ro. Här kan ni också lägga in er beställning på digitala högupplösta bilder eller om ni vill boka in en bildvisning så ni kan komma och titta och känna på produkter i min studio.

ATT KÖPA DIGITALA HÖGUPPLÖSTA BILDER

 

Väljer ni att köpa digitala högupplösta bilder så kan ni välja dem i galleriet. När ni har valt klart så delar ni dem med mig. På så vis vet jag att ni har valt era bilder. Jag skickar ut fakturan och ni betalar den inom 10 dagar. Så fort jag är klar med era bilder så skickar jag er en länk där ni kan ladda ner era bilder.

 

Det är viktigt att veta att det är på ert eget ansvar när ni skickar in era bilder på framkallning. Det är skillnad på de olika labben och det billigaste är inte det bästa.

 

ATT KÖPA PRINTAR/FÖRSTORINGAR

 

Väljer ni att köpa förstoringar/printar genom mig så meddelar ni mig detta så klart och sedan skriver ni vilka storlekar ni vill ha på era bilder inne i galleriet.

 

Leverans på era printar genom mig sker i slutet av månaden om beställningen gjorts innan den 7 samma månaden. Görs beställningen efter den 7 så kommer bilderna vara redo i slutet månaden efter.

Boka in er bildvisning

 

BILDVISNING

Här beställer man produkter som inramade tavlor, image box, touch plates, printar, fotoböcker m.m.

 

Det är bra om man nämner redan när man är hos mig att man är intresserad av produkter om man redan vet om detta. Då bokar vi in en bildvisning efter ca 10 dagar.

 

Innan bildvisningen har vi pratat lite om vad ni har i åtanke så att jag kan förbereda en bildvisning efter det.

 

Leverans på produkter är i slutet av månaden om beställning görs innan den 7 samma månad.

 

SENASTE PÅ INSTAGRAM

Följ mig gärna på mina

sociala medier