fbpx

Nyföddfotografering i min studio

VÄLKOMMEN TILL FOTOGRAF  SUZANNA K – NYFÖDDFOTOGRAF I LUND-STAFFANSTORP-MALMÖ, SKÅNE

 

“Jag fotograferar nyfödda med en känsla för drömska bilder som ska utstråla lugn, harmoni och trygghet. Jag vill att ni ska kunna hänga upp bilderna på väggen och att de ska kännas tidlösa.  Nyföddfotografering är en investering för er som vill föreviga ert nyfödda barn i tidlösa drömmande fotografier med en konstnärlig touch. / Suzanna K “

 

F O T O G R A F E R I N G S K O S T N A D

Fotograferingskostnaden är vad det kostar att komma för att bli fotograferad och inga bilder ingår i denna kostnaden utan det köper man utöver. I fotograferingskostnaden ingår fototiden på ca 3 timmar samt förberedelserna, efterarbetet och lån av rekvisita, kläder och annat som finns i studion.

Sedan bokar vi in en bildvisning 7-10 dagar efter fototillfället så man kan köpa produkter, printar, tavlor m.m. Vill man bara köpa digitala filer för egen framkallning så har jag förmånliga priser på det med. Då får man istället ett online bildgalleri så man kan välja sina bilder och sköta allt hemifrån. Se priser i menyn med priser för produkter.

Men på bildvisning får man 15% rabatt på de produkter man beställer men det gäller enbart vid bildvisningen.

1500 kr

 

Se priser för produkter och digitala bildpaket i menyn (Mars 2019! Håller på att uppdateras! Maila för vidare information)

 

ÖVRIGT

  • Bokar man in gravid och nyfödd samtidigt så får man 500 kr i rabatt på fotograferingskostnaden på nyföddfotograferingen så istället för 950 kr så betalar man bara 450 kr. (Inga bilder ingår i det priset utan det oefterbeställer man.)
  • Vid bokning får ni en länk med mer information om hur det går till och vad man ska tänka på.

För att se fler bilder, gå till galleriet |GALLERI NEWBORN|

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄRDela på Facebook
I N F O
F A C E B O O K