fbpx

NYFÖDDFOTOGRAFERING

DEN BÄSTA INVESTERINGEN MAN KAN GÖRA

De är bara så där nyfödda ett pyttelitet tag. Alldeles för kort tid och man glömmer fort hur små de var eller hur stort huvudet var i proposition till kroppen, de små tårna, fingrarna, de små vecken i ansiktet från tiden i magen. Det är verkligen en investering att föreviga det i vackra bilder. 

 

 

HUR MAN BOKAR IN EN FOTOGRAFERING

Man bokar in en nyfödd genom att maila mig och sätta in sitt BF i min kalender. På det sättet kan jag planera runt det datumet då man inte vet när bebis planerar att titta ut.

När bebis sedan är född så mailar ni mig så fort ni kan, så jag kan ge er ett datum för fotograferingen när bebis är mellan 5-14 dagar gammal. Då får man även mer information inför fotosessionen på mail.

 

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT & PRISER

Fotograferingsavgiften är 1500 kr för en nyföddfotografering och i det priset ingår inga bilder utan det beställer man efteråt. Läs mer om vad som ingår i fotograferingsavgiften här.

Det ingår en 6-8 månaders fotograferingsavgift i priset OM man bokar i samband med nyföddfotograferingen till ett värde av 950kr.

Efter fotograferingen så bokar man in en bildvisning om man vill göra det mesta utav sina bilder. Jag har fantastiska produkter i fantastisk kvalité som man får se och känna på under bildvisningen, men jag erbjuder även digitala bildpaket om man hellre vill förstora själv och de priserna hittar ni här.

 

 

LITE INFORMATION

Man får räkna med att en nyföddfotografering är 2-3 timmar lång. Jag brukar alltid börja kl 10.00 så man är klara runt 13.00.

Jag bjuder alltid på kaffe, frukt och någon kaka för att hålla sockernivån uppe då det kan vara lite varmt i studion.

Jag har massor med fantastisk rekvisita som korgar, skålar, pannband, små mössor samt små unika handsydda plagg till utlåns. Se mer nyföddbilder här.

 

 

 

Säkerhet är A och O

Jag är väldigt van och kunnig med nyfödda. Inte heller gör jag någonsin poserande som inte jag känner mig trygg med. Jag är konstant under utveckling då jag älskar just denne genren inom fotografi.

Få rabatt med att boka gravid-nyfödd

Jag har ett rabattsystem för gravid/nyfödd/6-månaders/1 års eller om man bara vill kombinera någon av dem. Läs mer här!

 

 

I N F O
F A C E B O O K