fbpx

BOKA IN EN NYFÖDDFOTOGRAFERING

NU ÄR DET DAGS ATT INVESTERA I NÅGOT SOM NI SKA NJUTA AV LÄNGE. DE VÄXER JU SÅ FORT DE SMÅ

“Jag fotograferar med en känsla för drömska bilder som ska utstråla lugn, harmoni och trygghet. Tanken är att ni ska kunna hänga upp bilderna på väggen och att de ska kännas tidlösa. Varje bild är noggrant och fint redigerad. Nyföddfotografering är definitivt en investering./ Suzanna K “

 

Att få barn är så otroligt stort!

Men det tar självklart också så oerhört mycket på krafterna i början. Sömnen är påverkad och man lever i en bubbla. Man orkar kanske inte åka till en nyföddfotograf för att man tror det ska bli jobbigt. Men så blir det oftast inte.

När ni väl kommer till mig så tar jag över så gott jag kan. Jag vill att ni ska känna er trygga, kunna ta det lugnt lite och låta mig ta över. Sedan är ju alla bebisar olika, men det ser vi ju på plats. Så funderar ni minsta lilla, så tveka inte. Boka in!

  • Bebis bör vara 5-14 dagar gammal men kan vara upp mot 24 dagar gammal. Men ju äldre, desto mindre variation kan ske beroende på bebis.
  • Vid bokning säter vi in ert bf i kalendern och när bebis är född får ni ett mail med all information inför sessionen som plats, att tänka på, förberedelser osv inför sessionen.

VIKTIGT! Man bör tänka på att boka in sitt beräknade datum i min kalender i tid. Detta är för att vara garanterad tid när väl bebisen är född. Detta är speciellt viktigt om man har beräknat datum under jul och sommarlov.

Vid bokning får ni lite lätt info men det är först när ni väl fått er bebis och vi ska sätta det riktiga datum för sessionen, som ni får all info så ni kan förbereda och vara förberedda inför sessionen. Det är också först då vi planerar lite inför.

 

RABATTSYSTEMET FÖR GRAVID – NYFÖDD – 6 MÅNADERS FOTO – 1 ÅR

  • Man får 20% rabatt på Nyfödd fotograferingsavgiften (Värde 300 kr)  om man gjort sin gravidfotografering hos mig.
  • Om man gör sin nyföddfotografering hos mig och bokar in en 6 månaders fotografering i samband med den så bjuder jag på hela fotograferingsavgiften för 6 månaders fotograferingen (värde 950 kr).
  • Om man gjort nyfödd och 6 månaders hos mig och bokar in en 1 års fotografering i samband med 6 månaders fotograferingen så bjuder jag på tårtan på en Smash the cake session vilket ger rabatt på 500 kr. Det totala värdet man tjänar in här är 1750 kr.
  • Eller OM man gjort gravidnyfödd och 6 månaders hos mig och bokar in en 1 års fotografering i samband med 6 månaders fotograferingen så bjuder jag på fotograferingskostnaden på en Smash the cake fotografering! (värde 1300 kr) Det totala värdet man tjänar in här är 2550 kr.

 

 

“Säkerhet är A och O inom nyföddfotografi. Jag har bland annat gått en kurs 2017 hos den stora amerikanska nyföddfotografen Amy som har Dewdrop Photography. Jag är dessutom med i en stor grupp som ger utbildning inom nyföddfotografi utav många utav världens främsta nyföddfotografer samt så har jag 4 egna barn. Jag vill påstå att jag är väldigt van och kunnig med nyfödda. Inte heller gör jag någonsin poserande som inte jag känner mig trygg med. Jag är konstant under utveckling då jag älskar just denne genren inom fotografi.”

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄRDela på Facebook
I N F O
F A C E B O O K