fbpx

FOTOGRAFERINGSAVGIFT

Barnfotograf verksam i Lund, Malmö, Helsingborg, Vellinge m.fl. orter – nyföddfotograferingar, barn & familjefotograferingar, gravidfotograferingar

 

  • Fotograferingsavgiften är vad det kostar att komma för att bli fotograferad och i den  ingår inga bilder. Det köper man sen utöver.
  • Fakturan för fotograferingsavgiften  skickas ut efter sessionen. Notera att det är olika fotograferingsavgifter för olika sorters fotograferingar som Fine Art, Nyfödd och Sagobilder. Några kostar mer för att de är mer omfattande i både tid och arbete.
  • I fotograferingsavgiften ingår fototiden, förberedelserna, efterarbetet och lån av rekvisita,  kläder och annat som finns i studion.
  • Efter fotosessionen bokar man in en bildvisning för att köpa produkter eller om man vill boka in ett online galleri för att köpa digitala filer.

Jag erbjuder
STOR ERFARENHET AV BARN, HÖG KVALITÈ PÅ MINA BILDER & PRODUKTER, FLEXIBLA SESSIONER 

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT | BABY | BARN | FAMILJ | GRAVID | KLASSISKA PORTRÄTT | UTOMHUS

Här är det baby, barn, syskon, familj, utomhus eller studio samt gravidfotografering som räknas in. Fotograferingen är ca 1-1,5 timme lång. Beroende på vilken fotografering det är så hinner man med 2-3 ombyten om så önskas. Studion är full av rolig rekvisita samt lite annat fint som vi väljer efter önskemål och ålder. Vill man ha en livlig lekfull familjefotografering så rekommenderar jag en utomhusfotografering. Läs lite mer om baby och barnfotografering här.

GALLERI BARN I STUDIO | GALLERI BARN & FAMILJ UTOMHUS | GALLERI GRAVIDMAGEN

950 kr

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT | NYFÖDD

En nyföddfotografering är ca 3 timmar lång. Vid bokning av datumet så får man mer information på mail inför sessionen.  Jag har massor med små mössor, pannband, rekvisita för den nyfödda till utlån. Jag köper in lite nytt hela tiden för att kunna variera. Fika bjuds på i form av kaffe, frukt och någon kaka. Läs lite mer om nyföddfotografering här.

Bokar man en nyfödd hos mig så bjuder jag på fotograferingskostnaden för en 6-7 månaders fotografering om den bokas in i samband med fotosessionen av ett värde på (950kr)  Jag har ett litet rabattsystem just från gravid upp till 1 år. Du kan läsa om det här.

GALLERI NYFÖDD

1500 kr

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT | FINE ART

Detta passar barn över  5 år som kan följa instruktioner då man koncentrerar sig på att skapa ett tidlöst klassiskt porträtt. Det är Här är det mycket förplanering i kläder och rekvisita innan sessionen. En Porträtt session är 1 timme ungefär. Redigeringen är mer omfattande än vid vanlig fotografering och mycket mer tidskrävande.

Här sker inte ett urval från er utan urvalet sker från mig. Jag har en del klänningar i stl 116-128 till utlåns samt, pärlhalsband, hårband, hattar m.m (garderoben är under uppbyggnad). Tillsammans planerar vi efter var vi har. Här kan ni läsa lite mer om denna typen av fotografering.

GALLERI FINE ART

1300 kr

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT | SMASH THE CAKE | PAINT SMASH

Fyller ditt barn snart 1 år gammal? Vill du fira in det på ett lite roligare sätt? Vill du föreviga ditt barns första födelsedag med tårta och ballonger eller kanske med att barnet får kladda med fingerfärg? Och att varenda ögonblick fångas på bild? Då är verkligen Smash the Cake eller Paint Smash för er! En Smash the Cake och Paint Smash är 1-1,5 timme lång. Läs mer om de olika fotograferingarna här.

Man börjar med att ta fina 1 års porträtt och avslutar med att barnet får kladda med tårta eller färg. Tårta är gjord i färgkombination som vi planerat tillsammans och ingår i fotograferingskostnaden samt ballonger i matchande färger. Väljer man paint smash så ingår färg samt så får barnet ta hem canvastavlan på 50x50cm.

GALLERI PAINT & SMASH THE CAKE

1300 kr

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT | SAGOLIKA BILDER

Sagofotografering sker utomhus runt Södra Sandby området. Är det 1 barn så satsar jag på ca 2-3 bilder. Är det syskon så tar jag enskilda och gemensam så man kan få en serie.

Redigeringen är mer omfattande än vid vanlig fotografering och mycket mer tidskrävande. Här sker inte ett urval från er utan urvalet sker från mig. Jag har många sagolika tyllkjolar till utlåns för flickorna samt klänningar. Vi planerar kläderna till pojkarna tillsammans. Krävs inte lika mkt som till flicka.

GALLERI SAGOFOTOGRAFERING

1300 kr

 

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT | HUNDPORTRÄTT

En hund kostar 450 kr i fotograferingsavgift, sedan är det 300 kr extra för en till hund och ytterligare 200 för en tredje hund.
Detta är för att det är svårare med flera hundar samt städningen efter.

Efter fotosessionen bokar man in en bildvisning för att köpa produkter eller om man vill boka in ett online galleri för att köpa digitala filer.

GALLERI HUNDFOTOGRAFERING

450 kr

 

PRISER PÅ LITE PRODUKTER & DIGITALA FILER utöver

Detta är en liten fingervisning på vad som jag erbjuder, men jag har mer som album, bildlådor m.m. Men här kommer lite priser på DIGITALA BILDPAKET, VACKRA TRÄPLATTOR, INRAMADE TAVLOR & PRINTAR.

Mer exakta priser får ni utav mig sen när ni vet vad ni vill ha.

 

ÖVRIGT

  • Helgtaxa – 500 kr tillkommer om man bokar in helg eller kvällsfotografering efter 16.00 då det är obekväm arbetstid.
  • Avbokning med mindre än 24 timmar tills fotograferings sessionen debiteras med 500 kr oavsett orsak. Känner du att ditt barn är sjukt så boka av tidigare.
  • Milersättning tillkommer om fotografering önskas mer än 1 mil från Staffanstorp eller Södra sandby på 40kr/mil ToR.

 

I N F O
F A C E B O O K