fbpx

FOTOGRAFERINGSAVGIFT

Barnfotograf verksam i Lund, Malmö, Helsingborg, Vellinge m.fl. orter – nyföddfotograferingar, barn & familjefotograferingar, gravidfotograferingar

 

  • Fotograferingskostnaden är vad det kostar att komma för att bli fotograferad och i den  ingår inga bilder. Det köper man sen utöver. Det är olika priser för olika typ av fotograferingar, se nedan.
  • I fotograferingsavgiften ingår fototiden, planeringen och förberedelserna, efterarbetet och lån av rekvisita,  kläder och annat som finns i studion.
  • Några veckor efter fotosessionen skickas ett digitalt galleri ut. Då kan man köpa digitala bildpaket eller så bokar man in en bildvisning om man vill köpa produkter

 

OBS! Inga bilder ingår i fotograferingskostnaden!!

Jag erbjuder STOR ERFARENHET AV BARN, HÖG KVALITÈ PÅ MINA BILDER & PRODUKTER, FLEXIBLA SESSIONER 

 

 

BABY | BARN | FAMILJ | GRAVID | KLASSISKA PORTRÄTT | FINE ART | UTOMHUSFOTOGRAFERING 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT 950 kr

Fotograferingen är ca 1-1,5 timme lång. Studion är full av fin rustik rekvisita för barnen  samt annat fint som vi väljer efter önskemål och ålder på barnen. Vill man ha en livlig lekfull familjefotografering så rekommenderar jag en utomhusfotografering. I studion tar jag gärna familjeporträtt i samband med barnfotograferingen. Fine Art bilderna är för de äldre barnen där vi sätter en konstnärlig känsla på bilderna. Gravidfotograferingen är med fokus på magen och lek med ljus och skuggor.  Här hittar du mer information om de olika fotograferingarna.

GALLERI BARN I STUDIO | GALLERI BARN & FAMILJ UTOMHUS | GALLERI GRAVIDMAGEN | GALLERI FINE ART & KLASSISKA PORTRÄTT

 

                 

STORYTELLING
FOTOGRAFERINGSAVGIFT 950kr

En storytelling session är inte för att skapa massor av bilder utan att skapa 1-4 stycken bilder med en “historia” bakom. En känsla från förr. En storytelling session varar 1-2 timmar.

Denna sessionen planerar vi tillsammans med kläder. Jag har mycket gammal rekvisita i min studio som kan få kreativiteten att flöda.

GALLERI STORYTELLING

 

 

NYFÖDDFOTOGRAFERING
FOTOGRAFERINGSAVGIFT 1500kr

En nyföddfotografering är ca 2-3 timmar lång. Vid bokning av datumet så får man mer information på mail inför sessionen.  Jag har massor med små mössor, pannband, rekvisita för den nyfödda till utlån. Jag köper in lite nytt hela tiden för att kunna variera. Fika bjuds på i form av kaffe, frukt och någon kaka. Här kan du läsa mer om när man ska boka och lite information om nyföddfotografering.

Bokar man en nyfödd hos mig så bjuder jag på fotograferingskostnaden för en 6-7 månaders fotografering om den bokas in i samband med fotosessionen av ett värde på (950kr).  Jag har ett litet rabattsystem just från gravid upp till 1 år. Du kan läsa om det här.

GALLERI NYFÖDD

 

SMASH THE CAKE
FOTOGRAFERINGSAVGIFT  1300kr 

Fyller ditt barn snart 1 år gammal? Vill du fira in det på ett lite roligare sätt? Vill du föreviga ditt barns första födelsedag med tårta och ballonger och varenda kladdigt ögonblick fångas på bild? Då är verkligen Smash the Cake för er! En Smash the Cake är 1-1,5 timme lång och verkligen ett helt fantastiskt minne.  Här hittar du mer information om en smash the cake session hos mig.

GALLERI SMASH THE CAKE

 

 

 

SAGOLIKA BILDER FOTOGRAFERINGSAVGIFT 1300kr

Sagofotografering sker utomhus runt Södra Sandby området.

Redigeringen är mer omfattande än vid vanlig fotografering och mycket mer tidskrävande. Här sker inte ett urval från er utan urvalet sker från mig. Jag har många sagolika tyllkjolar till utlåns för flickorna samt klänningar. Vi planerar kläderna till pojkarna tillsammans. Krävs inte lika mkt som till flicka. Mer info om magisk barnfotografering kan du läsa om här.

GALLERI SAGOLIKA BILDER

 

Priser på vad man köper till efter som produkter och bilder hittar ni här inne under Produkter.

 

 

ÖVRIGT

  • Helgtilägg 500 kr på helger och kvällar
  • 30kr i milersättning till platser 1 mil från Södra sandby/Staffanstorp t/r
  • Avbokning 24 timmar innan avtalad tid eller att man inte dyker upp till bokad fotografering debiteras med 500 kr
I N F O
F A C E B O O K