· DET ÄR DAGS ATT Boka DIN FOTOGRAFERING för SOMMAREN 2023 ·

DIN KREATIVA BARNFOTOGRAF SUZANNA K MED STUDIO PÅ BRUNNSHÖG I LUND

Gravidfotografering med familjen

Gravidfotografering med familjen ska man boka in i vecka 32-36 innan man blir för tung och trött. Men jag har haft många som bokat in sin gravidfotografering i vecka 40 därför de ångrar sig att de inte bokade in tidigare. Hellre sent än aldrig, för så fort bebisen har kommit ut så glömmer man hur man såg ut som gravid.

Självklart får man lov att ha med sin partner och sitt/sina barn men jag rekommenderar att planera det bra. Jag älskar hur denna fina familjen planerade sina kläder i svart. Det blev så otroligt bra mot den svarta bakgrunden. Att boka in sin gravidfotografering med familjen är värdefullt och rekommenderas starkt.

Denna fotograferingen har blivit en av mina favoriter. Det var så himla roligt att storasyster var med på ett hörn igenom hela fotograferingen och dessutom var hon ju så himla gullig. Min favoritbild är definitivt när storasyster kikar fram mellan sin mamma och pappa.

Bokar man en gravidfotografering hos mig och en nyfödd i samband med det så får man 500 kr rabatt på sin nyföddfotografering. Dessutom kan man knyta samman de båda fotograferingarna med olika sorters bilder vilket är så himla fint. Detta berättar jag gärna lite mer om i samband med bokningen.

Gravidfotografering

Gravidfotografering

Gravidfotografering

Gravidfotografering

Gravidfotografering med familjen

Jag använder mig av svart bakgrund för att förstärka formerna med hjälp av ljuset. Den vita bakgrunden använder jag för att få fram siluetten och sedan använder jag beige bakgrund för att ta lite finare porträtt. Man kan självklart välja fram en grå bakgrund om man vill det istället för beige till exempel.

Här hittar ni lite inspiration inför gravidfotografering. Vill ni se mer bilder från mina gravidfotograferingar så kika in här.

Vad finns i min studio?

  • Tyger att vara kreativa med
  • En del gravidklänningar
  • Kimonos

Jag brukar föreslå man ska ta med sig lite saker men det tar vi i planeringen inför fotograferingen. Planeringen sker på email.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

SENASTE PÅ INSTAGRAM

Följ mig gärna på mina

sociala medier