fbpx

Gravidfotografering

FÖREVIGA MAGEN

En gravidsession är ca 1 timme lång.

Jag rekommenderar att man bokar in sin fotografering i någonstans mellan vecka 32-36 för att inte bli allt för tung och trötta samt vara säker på att man hinner.

Jag vill skapa tidlösa porträtt med den vackra gravidmagen i fokus. Med hjälp av ljus och skuggor så skapar vi bilder med konstnärlig touch.

Jag föreslår svarta, vita, beige underkläder, bh utan axelband samt en Kimono i svart eller vit, om ni har det hemma. Vi planerar lite efter era önskemål och ser vad vi har. Det behöver inte vara så avancerat, utan jag föredrar det enklare och stilrena på just gravid. Magen i fokus.

Självklart kan man ha med sambon på någon bild samt kanske storasyskonet. Då planerar vi det tillsammans inför sessionen.

 

 

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT & PRISER

En fotografering kostar 950 kr och i det priset ingår inga bilder utan det beställer man efteråt. Läs mer om vad som ingår i fotograferingsavgiften här.

Efter fotograferingen så bokar man in en bildvisning om man vill göra det mesta utav sina bilder. Jag har fantastiska produkter i fantastisk kvalité som man får se och känna på under bildvisningen, men jag erbjuder även digitala bildpaket om man hellre vill förstora själv och de priserna hittar ni här.

 

I N F O
F A C E B O O K