Meny

 

· DET ÄR DAGS ATT Boka DIN FOTOGRAFERING för HÖSTEN 2024 ·

DIN KREATIVA BARNFOTOGRAF SUZANNA K MED STUDIO PÅ BRUNNSHÖG I LUND

Nyföddfotografering är en UPPLEVELSE

FOTOgraferingsKOSTNAD 1700 kr

Inga bilder ingår i fotokostnaden utan köpes till utöver.

En nyföddfotografering passar bäst när den nyfödda bebisen är mellan 5-21 dagar gammal men man ska inte hänga upp sig på åldern. Tanken är att posera bebis med samma rofyllda känsla som när den nyfödda låg inne i mammas mage. Denna tiden kommer aldrig tillbaks så var ute i god tid om du vill göra en nyföddfotografering. Maila mig gärna om du vill veta mer.

VAD INGÅR I FOTOKOSTNADEN?

 • En planering efter era önskemål som sker på mail.
 • 2-3 timmar lång fotografering i min uppvärmda studio för att er nyfödda bebis ska känna sig varm och lugn.
 • Som din nyföddfotograf så bjuder jag självklart på en liten fika med dricka, kaka och frukt för att hålla humöret uppe.
 • I min studio finns små fina handgjorda kläder, massor av rustik rekvisita, tyger, handstickade små mössor samt handgjorda söta små hårband som ni får låna till er baby så ni behöver inte ta med er något. Detta får ni mer info om vid bokning.
 • Ca 1-2 veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ett webbgalleri där ni kan sitta hemma i lugn och ro och välja ut era favoriter som ni vill beställa från er fotografering. Är det produkter ni vill ha så bokar vi in en bildvisning.
 • En 6 månaders fotografering ingår (värde 950 kr) om den bokas i samband med er nyföddfotografering.
 • Helgtaxa tillkommer med 500 kr för bokning på helger samt senare eftermiddagstider utöver fotokostnaden.

- Fina ord från en kund -

Suzanna är utan tvekan den mest enastående fotografen när det gäller studiofotografering! Jag kan inte nog betona hur fantastisk hon är. Hennes otroliga ödmjukhet och inspirerande personlighet gör henne verkligen unik. Hon är full av kreativa förslag och idéer som får varje fotosession att bli magisk. / Amanda M

 

FOTOGRAF SUZANNA K MED 70 RECENSIONER PÅ GOOGLE

NÄR SKA MAN BOKA IN SIN NYFÖDDFOTOGRAFERING?

 • Jag rekommenderar er att boka in ert bf redan under graviditeten för då har ni en garanterad inbokad tid under er bebis första 3 veckor oavsett hur bokad jag är. Det löser jag.
 • Det är ju helt omöjligt att veta när er bebis behagar att titta ut men som er nyföddfotograf skriver jag in ert bf i min kalender och då räknar jag med att där kommer en bebis tiden före eller efter.

 

Vad gör man om ens bebis är en äldre nyfödd?

 

Har ni en äldre nyfödd (3-6 veckor) på grund av att livet kom emellan så går det att boka in en nyföddfotografering ändå.

Skillnaden på nyfödd och äldre nyfödda

 

Nyfödda 5-14 dagar

 

En nyfödd baby är oftast väldigt trött efter en förlossning, därför är det bäst att fotografera dem då. De är inte heller så lättstötta vid beröring och de ligger fortfarande ihopkrupna som i magen. Deras leder och ben är fortfarande mjuka för posering.

 

 

Äldre nyfödda 3-6 veckor

 

En äldre nyfödd på har börjat få mer rutinerade vaken och sovtider. De sträcker ut sig mer, samt kan ha börjat få gaser i magen vilket kan göra att man får anpassa fotograferingen lite mer efter det. Det kan ge lite mindre variation beroende på bebisen, men oftast brukar det gå lika bra som en yngre.

 

 • Fördel med att fotografera en lite äldre nyfödd är ju att det blir roligare vaken bilder då de är mer med.
 • De har även fått mer hull på kroppen.
NYföddfotografering med syskonBILD

 

Är det svårt att ta en syskonbild med den nyfödda? Syskon i åldern 1-3 år är det oftast svårare med än de som är 4 år och äldre. Det kan ta 1-2 timmar ibland med motvilliga syskon, så därför rekommenderar jag att prioritera rätt.

 

Syskon i åldern 1-3 år har en tendens att vägra det föräldrarna vill när de fått ett syskon. Detta beror ofta på att de inte kan förklara känslorna de känner av att ha fått ett syskon därför de fortfarande är små.

 

Så fundera på vilket som är viktigast därför en syskonbild kan ibland ta oerhört mycket tid, och det tar både tid och ork från den nyföddas egna bilder.

 

Har ni ett syskon under 3 år?

 

Fundera då på detta innan ni bestämmer att ni vill ha en syskonbild:

 • Visar storasyskonet inget intresse för den nyfödda? Vägrar att vara nära? Förstår inte att det blivit storasyskon? Då brukar det bli svårt att få till en syskonbild och kommer ta mycket tid från fotograferingen.
 • Visar syskonet ett intresse och är försiktig kring den nyfödda. Vill gärna vara nära och hålla? Då kan det gå om vi har tur.

Så fundera noga på vad som är viktigast. En syskonbild kan man ta på 6-månaders fotograferingen om inte annat.

 

Har du fått en prematur baby?

när kan man fotografera sin prematura baby?

 

Det beror helt på hur prematur din baby är och hur länge ni varit hemma från sjukhuset. Denna lilla tjejen på bilden kom på sitt bf datum, men då var hon redan 12 veckor gammal.

 

Men hon vägde lika mycket som en nyfödd och hon var inte mycket längre än det heller. Hon var otroligt vaken och gav mycket ögonkontakt samt visade nyfikenhet på det runtom henne.

SMÅ SKILLNADERNA PÅ EN HELT NYFÖDD OCH EN PREMATUR

 

Även om er prematur baby är i storlek som en nyfödd så har er baby varit utanför livmodern ett tag. Detta gör lite skillnader för en nyföddfotografering men det betyder inte att det inte blir bedårande bilder.

 

 • En nyfödd som varit utanför livmodern 5-12 veckor sträcker ut sig mer och är inte lika mjuk i skelettet som de är när de nyss fötts. Detta gör att vissa poseringar blir lite svårare att få till.
 • Er baby har börjat få vakentider och är mer känslig vid att bli störd när man stör dem och fixar små detaljer som att lägga små fingrar rätt.
 • Man kan få mer vaken blick och kanske även lite leende och det är ju härligt.

- Fina ord från en kund -

Underbar upplevelse. Jag tog bilder på min mamma och nyfödda baby med henne. Suzanna är så lyhörd, full av energi, kreativ och tar verkligen underbara bilder!
Hon vet också verkligen hur man hanterar nyfödda och få dem att känna sig trygga. Jag älskade varje aspekt av fotograferingen. /Josephine N.

 

FOTOGRAF SUZANNA K MED 70 RECENSIONER PÅ GOOGLE

NYFÖDDFOTOGRAFERING DÄR SÄKERHET ÄR A OCH O


Som er nyföddfotograf har jag ett väldigt stort ansvar. Säkerhet är oerhört viktigt.

 

Jag har många års erfarenhet utav att fotografera nyfödda och det är väldigt viktigt för mig att mina kunder ska känna sig trygga med mig. Jag vet vad jag gör när jag hanterar nyfödda och jag skulle aldrig göra något som jag inte känner mig trygg med.

 

Dessutom har jag gått många utbildningar genom åren i både säkerhet samt posering utav nyfödda för att utvecklas vidare.

 

Jag är väldigt duktig på att känna av den nyfödda bebisen och se steget före. Ni kommer känna er helt trygga med mig.

 

Välkomna att boka in om du vill investera i underbara bilder på ert lilla hjärta.

HAR DU FUNDERAT PÅ VAD DU VILL GÖRA KÖPA FÖR PRODUKTER EFTER DIN FOTOGRAFERING?

 

Jag säljer både digitala bildpaket där bilderna är högupplösta för egen framkallning, men jag säljer även pappersprintar i olika storlekar.

 

Jag erbjuder även fantastiska album, bildlådor eller inramade tavlor speciellt utvalda från mina leverantörer för mina kunder.

 

Boka in din fotografering genom att skicka en förfrågan

Skicka helst en förfrågan genom hemsidan eller på min mail så återkommer jag inom 24 timmar.

 

EMAIL

fotograf (at) suzannak.se

 

MOBIL

(Jag föredrar all första kontakt på min email då jag vill ha det nerskrivet))


Telefontid bokas om man har frågor om och inför sin fotografering. Ska man boka om eller av en fotografering på grund av tex sjukdom/förhinder så skriv ett sms.

0763 - 211 560

 

 

ADRESS TILL MIN STUDIO

Brunnshögsgatan 15B i Lund på Brunnshög

 

SKICKA FÖRFRÅGAN

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

SENASTE PÅ INSTAGRAM

barnfotografering

FÖLJ MIG PÅ MINA

sociala medier