Meny

 

· DET ÄR DAGS ATT Boka DIN FOTOGRAFERING för HÖSTEN 2024 ·

DIN KREATIVA BARNFOTOGRAF SUZANNA K MED STUDIO PÅ BRUNNSHÖG I LUND

LÅT DINA BILDER BLI ETT HANTVERK

 

När man bestämmer sig för en inramad förstoring så har man bestämt sig för att det är en tavla som ska hänga på väggen i många år framåt. Jag hjälper er att fundera på vilken ram som hade passat hos er och era tankar på eventuella tavlor runt om.

 

  • Att ha en fantastisk tavla på väggen med det som står er närmast är en riktig investering.
  • Jag vill att man ska få en WOW känsla i hela kroppen när man tar upp sin inramade tavla för första gången.
  • Mina tavlor är laminerade bilder istället för glas. En fördel är att man enkelt bara kan damma av bilden med en torr trasa vid behov.
  • Man slipper dessutom eventuella reflektioner och fingeravtryck. Välkomna att känna lite extra på mina tavlor i studion.

VAD EN TAVLA KOSTAR BEROR PÅ två SAKER

  1. Storlek på den laminerade bilden man valt
  2. Valet av ram du har valt. Mina ramar är uppdelade i olika prisklasser beroende på bredd & djup samt detaljer.

Ramarna är handgjorda vilket innebär att man kan välja vilken udda storlek som helst och inte de vanliga storlekarna man köper ute i butik. Här skapas tavlan från valet av bild.

 

Pris börjar Från 1800 kr

 

TOUCH PLATES - GER ETT STILRENT UTTRYCK I ERT HEM

 

  • Touchplates är laminerade bilder på MDF träplattor, 16 mm breda. Man kan få sidorna i vit & svart men det finns fler alternativ.
  • Touch plates säljs enskilda eller i moduler. Modulerna finns i olika storlekar och antal.
  • Beställer man 3 eller fler enskilda plattor så får man 15% på den kostnaden. (Gäller inte de färdiga modulerna utan bara om man sätter ihop egna plattor och storlekar)

 

Är ni intresserade så maila mig så skickar jag er en lista på hur de olika sk modulerna ser ut. Ni väljer sen den ni är intresserad av och jag tar fram det rätta priset.

 

 

En modul på 3 st touchplattor 30x30cm kostar

 

5500kr

LÄS OM MINA ANDRA PRODUKTER SOM JAG ERBJUDER

 

Jag säljer både digitala bildpaket där bilderna är högupplösta för egen framkallning, men jag säljer även pappersprintar i olika storlekar.

 

Jag erbjuder även fantastiska album, bildlådor eller inramade tavlor speciellt utvalda från mina leverantörer för mina kunder.

 

Alla dessa går att se och känna på i min studio. Nämn gärna detta vid fotograferingen om du vill se något, eller så bokar vi in en bildvisning.

 

SENASTE PÅ INSTAGRAM

barnfotografering

FÖLJ MIG PÅ MINA

sociala medier